Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

FC: Ξορκίζοντας τη γκαντεμιά!!

FC: Ξορκίζοντας τη γκαντεμιά
Η Τρίτη και 13 είναι μία μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος αστειεύεται, μιλώντας για κάποιες από τις δοξασίες που τη συνοδεύουν. Όλοι σχεδόν, εκτός από τους προληπτικούς (και τον Τζέισον Βόρχες που προτιμά την Παρασκευή, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Γιατί οι προληπτικοί παίρνουν τη μέρα αυτή πολύ στα σοβαρά. Ειδικά οι αθλητές, που είναι αποδεδειγμένα ο πιο προληπτικός επαγγελματικός κλάδος.
 Σχολιάζει το Fight Club.
Μακάρι οι περισσότερο χτυπημένοι από τη σφεντόνα της γκαντεμιάς να μην ξαναζήσουν τέτοιες ατυχίες και του χρόνου τέτοια εποχή να έχει βρει ο καθένας το δρόμο του, απαλλαγμένος από την κατάρα που δεν τον αφήνει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Με την (μη κατσικοπόδαρη) ευχή μας:

-Φερνάντο Τόρες, μακάρι του χρόνου να έχεις καλύτερο μέσο όρο τερμάτων από τα 1.6 γκολ (ανά προπονητή) που έχεις σήμερα και αυτός που σου έχει κάνει βουντού -μαζί με τον κομμωτή σου, ο οποίος σε έπεισε με κάποιον τρόπο ότι το πλατινέ μαλλί σου φωτίζει το πρόσωπο- να βρίσκεται στη φυλακή.

-Τζαμέλ Αμπντούν, μακάρι του χρόνου να είσαι ο μόνος και μόνιμος εκτελεστής «στημένων φάσεων» στον Ολυμπιακό, έτσι ώστε όταν ο Χολέμπας τους περάσει όλους με ένα απίστευτο «coast to coast» και κερδίσει πέναλτι να του πάρεις την μπάλα από τα χέρια και να τους πεις «τι κρίμα βρε Χοσέ μου... κι εγώ πιστεύω πραγματικά ότι δικαιούσαι να το εκτελέσεις, αλλά τι να κάνουμε που οι εντολές του κόουτς είναι σαφείς;».

-Χοσέ Τοτσέ, μακάρι του χρόνου να σταματήσεις να κλέβεις τα γκολ από τους συμπαίκτες σου και να βάλεις τόσα πολλά δικά σου, ώστε ν’ αρχίσεις να χαρίζεις κιόλας. Δεν είσαι άτυχος που κακοχαρακτηρίστηκες, είναι αυτό το διαολεμένο ένστικτο του σκόρερ που διαθέτεις. Μόνο εσύ και το αφγανικό λαγωνικό τέτοια «μύτη».

-Στιβ Μπέλεκ, μακάρι του χρόνου να έχει καταφέρει η Interpol να εντοπίσει και να σου έχει επιστρέψει το κανονικό σου διαβατήριο, αυτό που αναγράφει την πραγματική ημερομηνία γέννησής σου. Δεν αξίζει ούτε σε ‘σένα, ούτε στον Λουκάκου, τον Μάρτινς και τ’ άλλα παιδιά να σας περνάνε για πιτσιρικάδες και να σας εμπαίζουν, από τη στιγμή μάλιστα που στους πολέμους των Μπόερ κάτι τέτοιους τους είχατε για να σας κουβαλάνε τα μουσκέτα.

-Πέπε, μακάρι του χρόνου να έχεις καταφέρει να απαλλαγείς από την επαγγελματική αυτή ενασχόληση που σε ανάγκασαν να ακολουθήσεις (aka ποδόσφαιρο) και που καθόλου δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου και να έχεις ήδη καταφέρει να επιστρέψεις στη Βραζιλία, όπου δεν θα έχεις δυσκολευτεί καθόλου να βρεις μια «δουλειά» πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σου, όπως μπράβος, εκδοροσφαγέας, συμμορίτης, εκπαιδευτής πίτμπουλ για παράνομους αγώνες, νταβάς, ΜΑΤατζής κ.α.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: