Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Θέλει επανάληψη του τελικού του Euro 2004!!

Θέλει επανάληψη του τελικού του Euro 2004!
Τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο τέλος Μαϊου με αφορμή την τελική φάση του Euro 2012 ετοιμάζει η ΕΠΣ Ηρακλείου και αποκορύφωμά τους -όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση- θέλει να είναι ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Ελλάδας και Πορτογαλίας του 2004!

Η ιδέα ανήκει στον πρόεδρο της ένωσης Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα αρκετούς από τους τότε παίκτες της Πορτογαλίας (Φίγκο, Ρουι Κόστα κ.λ.π.) για να παίξουν με τους αντίστοιχους δικούς μας, προφανώς όσους δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, δηλαδή κυρίως αυτούς που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο (Ζαγοράκη, Βρύζα, Μπασινά, Νικοπολίδη κ.λ.π.). Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι που θα γίνει μόλις οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα των επαφών που έχουν ήδη ξεκινήσει με Πορτογαλία μεριά και όχι μόνο. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με τη συνεργασία-συνδρομή του Φορέα Ανάπτυξη-Αθλητισμός Ηρακλείου.

Για το θέμα αυτό, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «H ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προτίθεται να διοργανώσει τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει το EURO 2012 προς τιμή των δύο ομάδων που Συμμετείχαν στο τελικό του EURO 2004 Ελλάδας-Πορτογαλίας. Στα πλαίσια αυτά απηύθυνε πρόσκληση προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας του 2004. Και το ίδιο θα πράξει τις επόμενες ημέρες προς τους Έλληνες Διεθνείς 2004 και τους προπονητές Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι το φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ των δύο Ομάδων Ελλάδας- Πορτογαλίας με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον τελικό του EURO 2004. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα γίνουν με τη Συνεργασία- Συνδρομή του Φορέα ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: