Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Παπασταφίδας: «Το πολύ σε δύο μήνες θα έχουμε γήπεδο»!

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Θόδωρος Παπασταφίδας. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Δόξας Δράμας αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο που ετοιμάζει η ομάδα αλλά και στην πεποίθηση του πως η Δόξα θα ξανά ανεβεί και θα εδραιωθεί στην Σούπερ Λίγκα.

Ο κ. Παπασταφίδας τόνισε αναλυτικά:

Για το γήπεδο: «Μας μένει ένα ποσό της τάξης των 200.000ευρώ για να πάρουμε τη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ. Στη Δράμα μένουν 100.000 άνθρωποι θα δώσουν όλοι από ένα ευρώ τον Μήνα Μάρτιο και τον Απρίλιο και θα βρεθούν. Ο ΟΠΑΠ δίνει λεφτά ανάλογα με το πόσα έξοδα θα κάνουμε, αν κάνουμε έργα 1 εκατ. θα χρηματοδοτήσει με 370.000 ο ΟΠΑΠ. Η συμφωνία είναι ότι όταν γίνεται ένα έργο υποβάλλονται τα χαρτιά και δίνονται τα λεφτά. Τα έργα έχουν ξεκινήσει, έχουν γίνει οι προβολείς τα έργα σε κάποιες θύρες, και η αίθουσα για την συνέντευξη τύπου. Σε 2 μήνες το πολύ θα είναι έτοιμο το γήπεδο, πολύ οριακά ίσως προλάβουμε το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.
Η αλήθεια είναι πως έχουμε μείνει πολύ πίσω από γηπεδικής άποψης, ευτυχής συγκυρία είναι που βρεθήκαμε στην σούπερλιγκ και πήραμε χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ»

Για την Δόξα: «Πιστεύουμε ότι και να πέσουμε θα επανέλθουμε αμέσως, θα έχουμε το γήπεδο μας, έχουμε υποδομές, θα δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν και για προπονητικό κέντρο. Με το πλάνο που έχουμε πιστεύω πως θα εδραιωθούμε στην μεγάλη κατηγορία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: