Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Θεοδωρίδης : «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Revolution φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Γιώργος Θεοδωρίδης ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες του ΠΑΟΚ , του Άρη, του Παναθηναικού και του Εργοτέλη.

Για τη παρουσία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα : “Ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν. Κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες με Ξάνθη και Εργοτέλη και πήραμε βαθιές ανάσες. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα”.

Για τις χαρές που θυμάτα με τον ΠΑΟΚ: “Ήμουν επί εποχής Γούμενου όπου τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όποιος έφευγε τότε από την ομάδα γινόταν το μαύρο πρόβατο. Κρατάω όμως την κατάκτηση του κυπέλλου και τις όμορφες Ευρωπαικές στιγμές. Δεν είχα σκοπό να φύγω ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση τότε δεν είχε καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές. Λυπάμαι που δεν ήμουν στον ΠΑΟΚ με άλλη διοίκηση. Ενημερωνόμαι για την πορεία του ΠΑΟΚ. Μιλάω με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον οποίο έχω καλή σχέση”.
Για το πως αισθάνεται που παίζει στον Παναιτωλικό: “Στον Παναιτωλικό αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και με τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν αλλά και με το σωστό τρόπο πληρωμών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Παναιτωλικό και για αυτό πρέπει να μείνει στην κατηγορία”.
Για τον ΠΑΟΚ είχε να πει: “ Ο ΠΑΟΚ έχει μια πορεία σταθερή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται στον βασικό κορμό που έχει μείνει ίδιος τα τελευταία χρόνια και στο ελληνικό στοιχείο που κυριαρχεί. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως είναι ο Σαλπιγγίδης , ο Αθανασιάδης και άλλοι.Δεν στέκομαι στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Παίζει ρόλο και η τύχη πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Και εμείς είχαμε 25 τελικές ευκαιρίες με τη Δόξα αλλά χάσαμε. Στο ποδοσφαίρο όλα γίνονται, Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο όπλο και αυτό είναι το γήπεδο του η Τούμπα”.

Για το ματς που ακολουθεί στο Αγρίνιο ο Γιώργος Θεοδωρίδης έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ καθώς δήλωσε: “Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε μια απρόβλεπτη ομάδα. Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Τώρα βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και τα πατήματα μας στο γήπεδο με το νέο προπονητή. Ωστόσο και εμείς θέλουμε τη νίκη. Είμαστε μια καλή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα προλάβει να πιάσει τη δεύτερη θέση : “Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κάνει το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις. Μπορεί κάποια στιγμή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Βλέπω όμως πως ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί όλα τα χρόνια και αυτό οφείλεται στη σταθερότητα που υπάρχει στο διοικητικό κομμάτι . Απομένουν έξι παιχνίδια και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πιάσει τη δεύτερη θέση

Για τον Άρη: “Είναι στενάχωρο για ομάδες που έχουν τόσο κόσμο να μη βρίσκονται εκεί που πρέπει. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συνέχεια τον Ολυμπιακό να κατακτά τα πρωταθλήματα. Είναι κρίμα για ομάδες όπως είναι ο Άρης που έχει τόσο κόσμο να μη μπορεί να πρωταγωνιστεί. Το ευχάριστο είναι ότι ο Άρης επενδύει και πάλι σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ανέκαθεν ο Άρης κοιτούσε τους νεαρούς του αθλητές και τους προοωθούσε. Αυτό είναι το σωστό. Να βγαίνουν ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του”.
Για το που επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του: “Δεν έχει σημασία που θα κλείσω την καριέρα μου. Ο στόχος μου είναι να μη πάθω κατάθλιψη όπως κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές όταν σταματάνε το ποφόσφαιρο”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: