Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ρονάλντο vs Πάντιτς 3-4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ο Μίλινκο Πάντιτς έβαλε τέσσερα γκολ στο «Καμπ Νόου». Η Ατλέτικο όμως ηττήθηκε 5-4, με τον Ρονάλντο να κάνει χατ τρικ.
Ρονάλντο vs Πάντιτς 3-4 (ΒΙΝΤΕΟ)
Η είδηση δεν ενθουσίασε κανέναν στην ερυθρόλευκη παροικία της Μαδρίτης. Ηταν καλοκαίρι του 1995 και η Ατλέτικο είχε 19 χρονια να πάρει πρωτάθλημα. Πως διάολο θα το κατάφερνε με την αγορά παικτών από ομάδες όπως ο- κάποιος άγνωστος για τους Ροχιμπλάνκος- Πανιώνιος; Ο Μίλινκο Πάντιτς είχε μόλις αποκτηθεί. Το τέλος της περιόδου θα έβρισκε τον Σέρβο να κρατάει τη μπαγκέτα στην κατάκτηση ενός μυθικού νταμπλ.
Την αμέσως επόμενη χρονιά η Ατλέτικο φιλοδοξούσε να επαναλάβει τον θρίαμβο στο Κύπελλο. Στα προημιτελικά όμως της έπεσε η Μπαρτσελόνα του Μπόμπι Ρόμπσον (Ρονάλντο, Φίγκο, Στόιτσκοφ) που επίσης ήθελε το Κύπελλο, μιας και στο πρωτάθλημα ζοριζόταν. Το πρώτο ματς στο «Βιθέντε Καλδερόν» έληξε ισόπαλο (2-2).
Οι Μαδριλένοι έπρεπε λοιπόν να νικήσουν στο «Καμπ Νόου». Ο Πάντιτς έδωσε την κορυφαία παράσταση της καριέρας του. Εβαλε τέσσερα γκολ, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε 5-4 παρά το ότι βρέθηκε να προηγείται 3-0. Αντίζηλος του ο μεγάλος Ρονάλντο που έκανε χατ τρικ, ενώ από ένα είχαν προσθέσει οι Λουίς Φίγκο και Πίτσι. Απολαύστε το σόου του εκπληκτικού αυτού Σέρβου 10αριού...




ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: