Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Κακά: «Βάζω στοίχημα για τη Ρεάλ στο Champions League»

Κακά: «Βάζω στοίχημα για τη Ρεάλ στο Champions League»
Σίγουρος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πετύχει κάτι σημαντικό τη φετινή σεζόν στο Champions League εμφανίστηκε ο Κακά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η «βασίλισσα» είναι πολύ δυνατή σε όλες τις γραμμές, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Αποτελεί πάντα κίνητρο η συμμετοχή σε μία τέτοια διοργάνωση, επειδή έχει δύσκολα παιχνίδια. Οι οπαδοί μας δεν χρειάζεται να είναι καθοριστικοί για την έκβαση του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού μπορούν με τη στάση τους να κάνουν τη διαφορά. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το ματς, αφού η αντίπαλη ομάδα έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και είναι ικανοί να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Τη φετινή σεζόν έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε κάτι σημαντικό στο Champions League. Πάντα βάζω στοίχημα για τη Ρεάλ, τους συμπαίκτες μου, σε αυτή την ομάδα. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο παιχνίδι».

Καταλήγοντας, ο Κακά μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι ένας από τους καλύτερους που είχα ποτέ. Από κάθε προπονητή έχω πάρει κάτι, όμως έχω πάρει πολλά από τον Μουρίνιο».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: