Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"Θέλει να μείνει ο Σολτάνι"

Ο μάνατζερ του Αλγερινού μεσοεπιθετικού δήλωσε οτι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Άρη, αλλά όπως διευκρίνισε αυτό εξαρτάται από την ομάδα.
"Θέλει να μείνει ο Σολτάνι"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίαν Καπαγιαννίδη στο novasports.gr:
«Ο Καρίμ είναι αθλητής ψυχολογίας. Επηρεάζεται πολύ εύκολα από καταστάσεις και αναλόγως κινείται και μέσα στο γήπεδο», λέει ο στο novasports.gr ο εκπρόσωπός του, Ρίαν Καπαγιαννίδης και συνεχίζει: «Φυσικό επακόλουθο, λοιπόν, ήταν να επηρεαστεί από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Αρη, αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ας μη ξεχνάμε την εμπειρία που είχε πέρυσι στον Ηρακλή. Παρ' όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει ηρεμήσει και νομίζω αυτό φάνηκε και στο ΄Καραϊσκάκη΄.
Ο Καρίμ, έστω και σ΄ αυτά τα έξι τελευταία παιχνίδια θέλει να δείξει ποιος πραγματικά είναι. Αγαπά την ομάδα, τη Θεσσαλονίκη και δεν θέλει να φύγει από την πόλη. Εδώ μεγαλώνει τρία παιδιά, πράγμα πολύ σημαντικό! Ναι, ο Καρίμ θέλει να μείνει στον Αρη και να προσφέρει. Βεβαίως, αυτό εξαρτάται από την ομάδα. Γύρω στο Πάσχα θα γνωρίζουμε περισσότερα. Επαναλαμβάνω πως προτεραιότητά του είναι ο Αρης. Αλλιώς θα κοιτάξουμε κάτι στο εξωτερικό, αλλά το κίνητρο να δώσει πράγματα που δεν κατάφερε να δώσει φέτος, είναι ισχυρό», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: