Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

"Πρέπει να είμαι έτοιμος για το EURO"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή της Μονακό στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ωστόσο υπογράμμισε πως ο ίδιος θα φροντίσει να είναι έτοιμος σε περίπτωση που κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα τελικά του EURO το καλοκαίρι.
"Πρέπει να είμαι έτοιμος για το EURO"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μπακ της Μονακό στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
-την πορεία της Μονακό:
"Η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση, αλλά στη Μονακό άλλαξαν πολλά από το Δεκέμβρη και μετά. Ο πρόεδρος ξόδεψε γύρω στα 20 εκατ. ευρώ και ήδη αγωνίζονται βασικοί έξι Έλληνες παίκτες. Φτάσαμε να είμαστε στην προπόνηση 40 άτομα, αλλά έχουμε βρει χημεία και πάμε καλά. Ήδη έχουμε βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν έχουμε εξασφαλίσει τη σωτηρία μας. Είναι λίγο περίεργο το πρωτάθλημα, αφού μπορεί με κάποια καλά αποτελέσματα να βρεθούμε ακόμη και στην τρίτη θέση".
-τις εντυπώσεις του από τη β' Γαλλίας: "Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ πιο δυνατό από το ελληνικό, ακόμη και η δεύτερη κατηγορία. Έχει πολύ υψηλό ρυθμό και είναι μια δύσκολη κατηγορία. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές με τη Γερμανία".
-τη δική του παρουσία στη Μονακό: "Έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια και όλα πάνε καλά για μένα. Είναι πολύ καλύτερο το κλίμα εδώ. Ψυχολογικά αισθάνομαι καλά και σαν Έλληνας νιώθεις καλύτερα στο Μονακό από ό,τι στη Φρανκφούρτη".
-τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Αλέξανδρου Τζιόλη στην ομάδα: "Ο Αλέξανδρος δεν αγωνίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον θα συμβεί κι αυτό. Είναι θέμα του προπονητή".
-τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το EURO 2012: "Στόχος είναι να σωθεί η Μονακό και μετά βλέπουμε για το EURO. Πρέπει να είμαι έτοιμος και αν είμαι σε καλή κατάσταση, ελπίζω να είμαι στην αποστολή".
το μέλλον του στη Μονακό: "Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο, που δίνει τη δυνατότητα στη Μονακό το καλοκαίρι να με αγοράσει αν το επιθυμεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: