Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δώνης: «Αξίζει σεβασμό η Δράμα»

Δώνης: «Αξίζει σεβασμό η Δράμα»
Σοβαρότητα και πειθαρχία ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης, ενόψει της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας. Ο έμπειρος τεχνικός του Ατρόμητου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τους Δραμινούς αλλά και για την πορεία των στόχων της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι που φεύγει δεν έχει επιστροφή γιατί στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για να επανορθώσεις. Η Δόξα Δράμας μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι αξίζει σεβασμό. Είναι μια ιστορική και πολύ αξιόλογη ομάδα, με έναν έμπειρο προπονητή και παίκτες που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι.

Ειδικά μέσα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία συνεχόμενων παιχνιδιών, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να βοηθήσουν.

Για να φθάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και το ίδιο θα κάνουμε αύριο εναντίον της Δόξας αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι σαν ένα ντέρμπι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: