Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σκέφτεστε να ήταν με ΠΑΟ;

Η αλήθεια είναι ότι με παραξένεψαν οι επιλογές του Μασάδο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στους παίκτες που έμειναν στον πάγκο λόγω καρτών. Γράφει ο Χρύσανθος Τσαλτίδης.
Σκέφτεστε να ήταν με ΠΑΟ;
Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι ο πορτογάλος δικαιώθηκε 100% από τον ανεκδιήγητο πραγματικά Γιάχο. Με παραξένεψαν οι επιλογές τους για αυτούς που χρησιμοποίησε στις θέσεις τους ή μάλλον για αυτούς που δεν χρησιμοποίησε και τους πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά άλλο είναι το σημείο στο οποίο θέλω να σταθώ.
Ο Μασάδο προφανώς και έδωσε ευκαιρία σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Αυτοί δεν ανήκουν στο ρόστερ του ΑΡΗ, από αυτούς δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις; Κι αν το δούμε κι ρεαλιστικά (δεν συζητώ για τον Ουμπίντες που για μένα είναι ο κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ φέτος) ο Φατί φέτος έχει κάποια σκαμπανεβάσματα που δικαιολογεί να καθίσει κι ένα παιχνίδι στον πάγκο. Ο Μασάδο όμως δεν έβγαλε 3-4 παίκτες από το βασικό σχήμα κι άφησε να παίζουν μέσα 7. Μπήκαν 11 στο πρώτο ημίχρονο και η ομάδα ήταν σαν να μην μπήκε καθόλου. Κι ανεξάρτητα από τα όργια του Γιάχου (Ο ΑΡΗΣ φαίνεται ότι δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται σε κακή μέρα) ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στην κυριολεξία.
Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός βέβαια ότι ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παίζει όντως ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά γιατί πρέπει να στερείται από τον ΑΡΗ το δικαίωμα να είναι τυχερός και με μία ευκαιρία να βάλει ένα γκολ και να κυνηγήσει το αποτέλεσμα;
Θεωρώ ότι το πιο θετικό στοιχείο του αγώνα στο Καραισκάκη ήταν πέρα από την προσπάθεια και την απόδοση του Γιαννιώτα, η δήλωση του Παπαζαχαρία και η συγνώμη προς τον κόσμο γιατί όντως η εικόνα στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν απαράδεκτη.
Από την άλλη ο Μασάδο επέλεξε να κάνει αυτές τις αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σκέφτεστε να είχε κάνει – ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΗ- το ίδιο πράγμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό;
Για ακόμα μία φορά ο ΑΡΗΣ απέδειξε έστω και μέσα από μία κάκιστη εμφάνιση και μία ήττα με κατεβασμένα στην ουσία χέρια, ότι δεν βρίσκεται σε κανένα άρμα. Σε κάθε περίπτωση όμως στον κόσμο μένει το παράπονο ότι η ομάδα έδειξε να μην παλεύει το παιχνίδι και έτσι αντί να μιλάμε όλοι για τα όργια του Γιάχου, του δώσαμε την δικαιολογία να κάνει τα δικά του και να καλύπτονται από την καλή μπάλα των γηπεδούχων και την κακή εικόνα του ΑΡΗ.
Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα έστω κι αν εξ αρχής στο… υποτιθέμενο σερί δεν υπολόγιζες το Καραισκάκη. Δεν υπολόγιζες όμως και το διπλό της Τρίπολης στην Τούμπα ή τα συνεχόμενα διπλά του Ατρόμητου. Κι όταν έχεις χάσει ένα ολόκληρο γύρο, όσο καλά κι αν πας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ίσως να μην είναι αρκετό στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Όπως και να έχει όμως η κατάσταση ο ΑΡΗΣ οφείλει να κάνει το χρέος του ως το τέλος του πρωταθλήματος και αρχικά να πάρει τις δυο νίκες με ΟΦΗ και Πανιώνιο στο Βικελίδης.Y.Γ. Ακόμα και 100% λάθος να ήταν ο Μασάδο στην πρώτη ήττα και μάλιστα από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας δεν είναι άδικη ως υπερβολική η “επίθεση” που δέχεται από συγκεκριμένους από το απόγευμα της Κυριακής και πριν ακόμα την έναρξη του αγώνα;
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: