Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Το νέο αμόρε του Πηλαδάκη!

Καλησπέρα! Είχε ξεκινήσει η Λόλα να σας γράφει και ήταν και ορεξάτη τρομάρα της. Μέχρι που θα έκανε χαρούμενο τον φίλο c.u.n.t. με όσα θα του έλεγε!
Το νέο αμόρε του Πηλαδάκη!
Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε πως σήμερα δεν είναι μια απλή Τρίτη και 13. Είναι η δεύτερη μέσα σε τρεις μήνες, αφού και τον Δεκέμβριο είχε επαναληφθεί το φαινόμενο. Σας ενημερώνω, λοιπόν, πως όταν ο Φεβρουάριος έχει 29 μέρες, ο Μάρτιος με τον Δεκέμβριο είναι καρμπόν, όπως και ο Ιανουάριος με τον Απρίλιο. Σπάνιο αυτό που σας λέει η Λόλα, μόνο στα δίσεκτα έτη συμβαίνει. Τώρα αν είναι για καλό ή για κακό, θα δείξει η πορεία.
Στις 13 Δεκεμβρίου, λοιπόν, είχε ξεκινήσει καλά η μέρα, είχε εξελιχθεί τέλεια και πρόβλημα κανένα. Σήμερα, μας πήρε και μας σήκωσε!! Κι έλα μετά αγαπημένε μου φίλε να μου πεις ότι η Τρίτη είναι ωραία μέρα! Η μαμά της Λόλας φταίει για όλα... Τόσο καιρό με ίωση κυκλοφορεί, την κόλλησε το λάπτοπ μου και ορίστε τα αποτελέσματα!!! Ό,τι είχα και δεν είχα χάθηκε φιλενάδα μου...
Πού να με καταλάβεις εσύ, όμως; Υποψιάζομαι ότι κέρδισες το ΛΟΤΤΟ που έλεγες και κρύβεσαι πίσω από το πριμ που θα δώσουν στους παίκτες της ΑΕΚ. Οι έξυπνοι λένε πως είναι πολύ περίεργο που πρώτη φορά μοιράζονται πριμ και δεν έγινε και στα προηγούμενα ντέρμπι!!! Ε, ναι... Με τόσες νίκες που είχατε φέτος φιλενάδα στα ντέρμπι, ούτε η τρόικα δεν σας έφτανε για πριμοδότηση. Τέλος πάντων... Δεν θα σταθώ στα σχόλια του colo biana και θα περάσω στο πρώτο μας και μοναδικό θέμα. Με πολύ βαριά καρδιά, γιατί η Λόλα ζει ένα δράμα και σας το κρύβει.

Το νέο ζευγάρι!

Υποψιάζομαι πως εκεί την έπαθε τη ζημιά η Λόλα. Έψαχνε να βρει φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου που να πουλάει και την πούλεψε το λάπτοπ μου. Τι ωραία που τα συνδυάζω όλα! Η γνωστή τραγουδίστρια που με τόσο κόπο και... μολύβι έχει χτίσει τους κυριολεκτικά γραμμωμένους της κοιλιακούς, είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το νέο αμότερ του Κώστα Πηλαδάκη. Το κονέ έχει το περασμένο φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη, μέσω του Αντώνη Ρέμο, στο πλευρό του οποίου τραγουδούσε η Ειρήνη.

Παρότι αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις, πρόσφατα βρέθηκαν παρέα στο «Diogenis Studio» και όσοι είδαν το ζευγάρι από κοντά στάθηκε στην τρυφερότητα με την οποία περιέβαλε η Ειρήνη τον Κώστα. Ειδικά, δε, σου λέει μόλις χύθηκε ποτό στο παντελόνι του, έσπευσε να τον ηρεμήσει και να τον χαλαρώσει. Γνωστό το κόλπο, το κάνει και η Λόλα, αλλά δεν πιάνει πάντα. Κάποιοι, φιλενάδα, κάθονται με το παντελόνι μούσκεμα!!

Οι πληροφορίες τους θέλουν να συχνάζουν σε μαγαζιά στη Γλυφάδα, ενώ πριν λίγο καιρό η Ειρήνη από το Μενίδι όπου είναι το πατρικό της μετακόμισε στη μεζονέτα του προέδρου της Λάρισας στα νότια προάστια. Πριν λίγες ημέρες, εξάλλου, ο Κώστας Πηλαδάκης μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στο «Night», όπου εμφανίζεται φέτος η Ειρήνη Παπαδοπούλου, οι κοιλιακοί της, ο Μαζωνάκης και η Τάμτα.

Φανταστική η Τρίτη και 13, αλλά σας αφήνω τώρα γιατί ζήλεψα και πάω να κάνω κι εγώ κοιλιακούς. Τα καλύτερα να ευχηθώ στον ιό που χτύπησε το λάπτοπ μου... Να βρεθεί το πιο μαρτυρικό και βασανιστικό αντίδοτο!!!!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: