Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Χαμογελάει ξανά ο Μουάμπα!!

Χαμογελάει ξανά ο Μουάμπα!
Στιγμές ξενοιασιάς με τους συμπαίκτες του στη Μπόλτον βίωσε ο Φαμπρίς Μουάμπα στο «London Chest Hospital»! Ο 23χρονος μέσος αστειεύτηκε μαζί τους και γέλασε με την ψυχή του όσο διήρκησε η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο νοσοκομείο, δείχνοντας πως έχει τη δύναμη να ξεπεράσει το καρδιακό πρόβλημα!

Από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Φαμπρίς Μουάμπα χαμογελάει και κάνει και τους γύρω του να ευχαριστούν τον Θεό! Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που το απόγευμα του Σαββάτου υπέστ καρδιακό επεισόδιο στην αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μπόλτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», ένωσε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο που ευχόταν να βγει νικητής στη μάχη για τη ζωή και ο Ύψιστος φαίνεται ότι τους άκουσε!

Ο Μουάμπα πλέον μιλάει, αναγνωρίζει όλα τα προσωπα που βλέπει, είτε αυτά είναι συγγνενών του, είτε συμπαικτών, είτε ανθρώπων της Μπόλτον, το μεσημέρι είχε συνομιλία με τον Όουεν Κόιλ και το απόγευμα, οι γιατροί επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές των «γουόντερερς» να μπουν όλοι μαζί στο δωμάτιό του και τα γέλια τους ακούγονταν μέχρι έξω!

Η αισθητή βελτίωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μουάμπα ευχαριστεί τους γιατρούς που όμως τονίζουν ότι το στάδιο ανάρρωσής του είναι ακόμη πολύ πρώιμο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: