Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σακελλαρίου: «Καλύτερος στα εκτός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Tρίτο Hμίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Κέρκυρα Λευτέρης Σακελλαρίου, με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο νησί των «Φαιάκων».

Για το θέμα της παραμονής της Κέρκυρας στην Σούπερλιγκ ο ακραίος οπισθοφύλακας τόνισε:
«Πιστεύω το θέμα της παραμονής θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Κατά την γνώμη μου όλες οι ομάδες που διεκδηκούν την παραμονή στην κατηγορία είναι κοντά όσον αφορά την βαθμολογία, οπότε όλα θα κριθούν τις επόμενες αγωνιστικές που ακολουθούν».

Για την πορεία της Κέρκυρας στα τελευταία παιχνίδια είπε:
«Η αλήθεια είναι πως είχαμε μερικά σερί αρνητικά αποτελέσματα. Στην Κρήτη χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως συνεχιζουμε την προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Ενώ για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με την Κέρκυρα σχολίασε:

«Οι ομάδες που διεκδηκούν παράλληλα με εμάς την παραμονή πήραν κάποια καλά αποτελέσματα, και σε συνδυασμό με τα αρνητικά δικά μας αποτελέσματα βγήκαμε χαμένοι, αλλά εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Σίγουρα εξαρτάται και από εμάς το θέμα της παραμονής της ομάδας στην Σούπερλιγκ».

Όσον αφορά το θέμα συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Κυριακής:
«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τις δύο ομάδες να μην αγωνιστώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε είμαι στην διάθεση του προπονητή. Για μένα δεν έιναι δύσκολο να αγωνιστώ με την ομάδα που ανήκω, είναι όμως λίγο περιέργο, γιατί ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ ανήκω. Εγώ θα κοιτάξω να παίξω, είναι 90 λεπτά και τίποτα άλλο».

Για την αγωνιστική φόρμα που διανύει ο «δικέφαλος» στα εκτός έδρας παιχνίδια είπε:
«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από την αρχή της τρέχουσας περιόδου. Η αλήθεια είναι πως αυτή η ομάδα δεν έχει εκμεταλλευτεί ιδιαίτερα την έδρα της φέτος, αντιθέτως όμως στα εκτός έδρας παιχνίδια δείχνει μία ομάδα χωρίς άγχος, παίζει πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω εκτός έδρας είναι καλύτερος».

Τέλος ο Σακελλαρίου παρουσίασε την άποψή του και για την ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, τον Πανθρακικό:
«Αν ο Πανθρακικός συνεχίσει δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει. Είναι μία ομάδα που έχει υλικό, και μπορεί άξια να ανέβει στην Superleague».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: