Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αμπντούν: «Το αφιερώνω στον Αμπιντάλ»

Αμπντούν: «Το αφιερώνω στον Αμπιντάλ»
Συγκινημένος από την περιπέτεια υγείας του Ερίκ Αμπιντάλ εμφανίστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα «sport365.fr». «Αφιερώνω το γκολ στον Αμπιντάλ και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. «Ο διαιτητής τον διέκοψε οριστικά στο 82’, αφού ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο», το σχόλιό του για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν στην ιστοσελίδα «sport365.fr»

Για την περιπέτεια του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

«Είμαι πολύ συγκινημένος από αυτό που περνάει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα μιας και πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη και άνθρωπο. Πιστεύω πολύ σε αυτόν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Όταν σκόραρα την Κυριακή τον σκέφτηκα. Αφιερώνω το γκολ στον Αμπιντάλ και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, αφενός γιατί του αξίζει και αφετέρου επειδή είναι ένας παίκτης με το ταλέντο του πρέπει να τελειώσει την καριέρα του από την μπροστινή πόρτα».

Για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Ο αγώνας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Είχε διακοπεί στο ημίχρονο και ο διαιτητής τον διέκοψε οριστικά στο 82’, αφού ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: