Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Εκτός» η Μαρσέιγ από Κεβιλί!!

Εκτός Κυπέλλου έμεινε η Μαρσέιγ που αποκλείστηκε από την Κεβιλί, ομάδα τρίτης κατηγορίας, με σκορ 3-2 στην παράταση, όπου μπήκαν τρία τέρματα και από τις δύο ομάδες.
Η Μαρσέιγ συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας προκριθεί στους οκτώ του θεσμού, αποκλείοντας την Ίντερ. Ωστόσο, στη Γαλλία εξακολουθεί να μην δείχνει το καλό της πρόσωπο.
Αφενός ο στόχος του πρωταθλήματος έχει απομακρυνθεί από νωρίς, αφετέρου χάθηκε και ο στόχος του Κυπέλλου. Οι Μασσαλοί σταμάτησαν την πορεία τους στα προημιτελικά του θεσμού, αφού το εμπόδιο της Κεβιλί αποδείχθηκε ανυπέρβλητο.
Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμ ηττήθηκε με 3-2 από την Κεβιλί (ομάδα τρίτης κατηγορίας) στην παράταση. Η αδύναμη Κεβιλί κατάφερε και έκανε το θαύμα της, και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Coupe De France.
Μάλιστα, η Μαρσέιγ ήταν τυχερή που κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από νωρίς, με τον Βαλέρο να ανοίγει το σκορ στο 6'. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 85' με τον συνήθη ύποπτο Ρεμί και οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν για την ημίωρη συνέχεια του αγώνα.
Στην παράταση, ο Αγίνα έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Κεβιλί, στο 111', αλλά ο Ρεμί ισοφάρισε εκ νέου δύο λεπτά αργότερα, στο 113'. Ωστόσο, ο Αγίνα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 118' διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ των γηπεδούχων και έστειλε την ομάδα του στην τετράδα του θεσμού και τους Μασσαλούς... σπίτι τους.

πηγή: gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: