Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι προτεραιότητες της διοίκησης!!

Πως ιεραρχούν οι άνθρωποι του Άρη τις προτεραιότητες για την αδειοδότηση. Σε ποια μέτωπα κινούνται οι διοικούντες και ποιες τρύπες έχουν ήδη κλείσει εν όψει του φακέλλου.
Οι προτεραιότητες της διοίκησης
Με κλειστά χαρτιά και χωρίς τυμπανοκρουσίες η διοίκηση του ΑΡΗ συνεχίζει την δύσικολη προσπάθεια συμπλήρωσης του φακέλου για την αδειοδότηση. Όπως φαίνεται οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν βάλει κάποιες προτεραιότητες στην προσπάθεια αυτή και προσπαθούν καθημερινά να κλείσουν και ένα μέτωπο. Χθες Δευτέρα το AllAboutARIS σας ενημέρωσε πρώτο για την επίτευξη συμφωνίας με τον Χουάν Τόχα η οποία αναμένεται να επικυρωθεί ωες το τέλος της εβδομάδας, δίνοντας λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια αφού αφορά και ένα σημαντικό ποσό, με την επιτυχία της διοίκησης να έγκειται στο γεγονός ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί περίπου στο 1/3 του ποσού που διεκδικεί ο παίκτης.
Απόλυτη προτεριαότητα αυτη την εβδομάδα αποτελεί η οριστική συμφωνία με τους πρώην ποδοσφαιριστές. Ήδη οι κίτρινοι έχουν έρθει σε συμφωνία διακανονισμού με τους Ρονάλντο, Βαγγέλη, Μπομπαντίγια, Ιάκομπ, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα) και μένει να κλείσουν και οι τελευταίες συμφωνίες με τον Οριόλ και τον Κούπερ που εκτιμάται ότι θα διευθετηθούν μόλις τελειώσει το θέμα με την εφορία και απελευθερωθούν κάποια χρήματα που περιμένει η διοίκηση.
Αμέσως μετά, σειρά... πληρωμών θα πάρει και το ποδοσφαιρικό τμήμα που ζει και αυτό τη δική του αγωνία και περιμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων της διοίκησης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν όλοι συμφωνήσει στους διακανονισμούς με συγκεκριμένα ποσά και χρονικό ορίζοντα καταβολής δόσεων και περιμένουν την ενημέρωση της διοίκησης για την καταβολή της πρώτης δόσης, προαπαιτούμενο για να βάλουν την υπογραφή τους στα έγγραφα για την ασειοδότηση.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: