Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Σπανός: «Έχουμε πίστη και συνεχίζουμε»

Σπανός: «Έχουμε πίστη και συνεχίζουμε»
Πίστη στις δυνατότητες του Ατρόμητου έχει ο Γιώργος Σπανός, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Αστέρα. Ο «ισχυρός» άνδρας των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και την συνέχεια του θεσμού.

«Έγινε κλειστό παιχνίδι, ήταν προσεκτικές οι δύο ομάδες με πρώτο μέλημα να μην δεχτούν γκολ. Είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κάναμε δύο καλές ευκαιρίες με Φυτανίδη και Μήτρογλου, ενώ ο Αστέρας ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μια καλή στιγμή με τον Ροτζέριο», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

Για τη ρεβάνς σημείωσε: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και ελπίζουμε να βρεθούμε στην κατάλληλη κατάσταση για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την καλή πορεία της ομάδας φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, υπογράμμισε: «Έχουμε μια συνέχεια και μια σταθερότητα. Θα δώσουμε τον αγώνα μας και στους δύο θεσμούς. Βρισκόμαστε κοντά στο να μπούμε στα πλέι οφ και ελπίζουμε να πάμε και στον τελικό για δεύτερη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: