Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πρόωρη «Ανάσταση» για Γουίλσιρ!!

Πρόωρη «Ανάσταση» για Γουίλσιρ
Τη δική του …Ανάσταση θα κάνει ο Τζακ Γουίλσιρ, πριν έρθει το Πάσχα, αφού το ιατρικό επιτελείο της Άρσεναλ δεν αποκλείει η επιστροφή του Άγγλου άσου να έρθει στις αρχές Απριλίου. Συνεχίζει να ελπίζει ο μέσος των Λονδρέζων και για τη συμμετοχή του στο Euro 2012.

Ο Γουίλσιρ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στη σεζόν, αφού το κάταγμα κοπώσεως ακολούθησε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και στη συνέχεια μια υποτροπή, η οποία καθυστέρησε την επιστροφή του Άγγλου μέσου στα γήπεδα.

Πλέον, ο μέσος της Άρσεναλ μετρά αντίστροφα, αφού έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και υπολογίζεται ότι σε 2-3 εβδομάδες θα είναι σε θέση να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Αν και τότε θα απομένουν μόνο 5 αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος, ο Γουίλσιρ φαίνεται ότι θα προλάβει να αγωνιστεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του ή όχι για την αποστολή της εθνικής Αγγλίας, στην τελική φάση του Euro 2012.

Στις 24 Μαρτίου συμπληρώνονται 8 μήνες απουσίας για τον 20χρονο άσο, με την τελευταία συμμετοχή του να έρχεται σε φιλικό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, το περαμσμένο καλοκαίρι.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: