Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αισιοδοξία για τα χρήματα!!

Αισιοδοξία για τα χρήματα
Μπορεί χθες να μην αποκαλύφθηκε κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον της νέας επενδυτικής ομάδας για ποσοστό των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο σήμερα φαίνεται να υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου ο Ανδρέας Δημητρέλος συναντήθηκε χθες αργά το βράδυ με εκπροσώπους της εταιρείας που θέλει να «μπει» στην Ένωση και ήρθε σε συμφωνία σήμερα θα μεταφερθούν από τράπεζα του εξωτερικού τα δύο εκατομμύρια ευρώ τα οποία προορίζονται για τα ταμεία και την αγορά περίπου του 10% των μετοχών της ΠΑΕ.

Λεπτομέρειες για το ποιος κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές. Μάλιστα, και χθες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, στη συνεδρίαση του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία στα μέλη του, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Στη συνέχεια, άρχισε μια έντονη φημολογία, η οποία δεν διαψεύστηκε, ότι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες όταν εκταμιευθούν τα χρήματα, τότε θα αποκαλυφθεί το όνομα αυτού που θέλει να «μπει» στην ομάδα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: