Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Τζόρνταν του ποδοσφαίρου ο Μέσι»

Γκουαρντιόλα: «Τζόρνταν του ποδοσφαίρου ο Μέσι»
Με τον αστέρα του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν παρομοίασε τον Λιονέλ Μέσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Αργεντινός κατέρριψε το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στην ομάδα των Καταλανών, το οποίο κατείχε ο Θέσαρ Ροντρίγκες με 232 γκολ τη δεκαετία του 1940.

«Έχουν ειπωθεί τα πάντα για τον Μέσι. Δεν πετυχαίνει απλά γκολ, πετυχαίνει εκπληκτικά γκολ. Το ένα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Έχουμε την τύχη να βλέπουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή εν δράσει. Υπάρχουν λίγοι παίκτες που μπορούν να κυριαρχήσουν μέσα στο γήπεδο και αυτός το κάνει. Μπορείς να τον συγκρίνεις άνετα με τον Τζόρνταν», ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και αυτόν τον άνθρωπο που συνεχίζει να γράφει ιστορία. Λυπάμαι για όσους θα προσπαθήσουν να τον ρίξουν από το θρόνο του. Αυτό το παιδί είναι διαφορετικό, καλύτερο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανήκει στην ομάδα μας», πρόσθεσε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο Μέσι πέρασε στην ιστορία, αφού σκόραρε τρεις φορές στο παιχνίδι με τη Γρανάδα στο «Καμπ Νου» και έφτασε τα 234 γκολ, ξεπερνώντας κατά δύο τον προηγούμενο κορυφαίο σκόρερ της Μπαρτσελόνα Ροντρίγκες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: