Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Ασπρόμαυρη» σιγουριά για την αδειοδότηση!!

«Ασπρόμαυρη» σιγουριά για την αδειοδότηση
Σίγουροι εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας από την UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς θα καταθέσουν τον οικονομικό φάκελο στα τέλη Μαρτίου και καλείται να παρουσιάσει διευθετημένες (έστω και διακανονισμένες) όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που προκύπτουν μέχρι και 31/12/2011, κάτι για το οποίο -όπως λέγεται- έγινε η σχετική προεργασία.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να οργανωθούν σε πολλούς τομείς, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση και δεν προκύπτουν πολλές πληροφορίες από τις κινήσεις του Ζήση Βρύζα.

Στόχος του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι να υπάρξουν ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν αρχές του καλοκαιριού, έτσι ώστε να φανεί το κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.

Όσον αφορά τη συμφωνία με την Umbro, χθες δεν έφτασαν τα δείγματα της εταιρίας στα γραφεία του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: