Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στους επτά βαθμούς η Μπολιβάρ!!

Πολύτιμη νίκη με 2-1 πέτυχε η Μπολιβάρ σε βάρος της Ατλέτικο Ζουνιόρ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι Βολιβιανοί έδειξαν τις διαθέσεις τους από την αρχή της αναμέτρησης, αφού μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Γιασμάνι Κάμπος έχασε σπουδαία ευκαιρία. Στο 29ο ο Μαϊκόλ Μπαλάντα «απάντησε» με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Λόρτζιο Αλβάρεζ άνοιξε το σκορ.
Στο 38ο λεπτό, ο Κάμπος διαμόρφωσε το 2-0 και πρόσφερε διαφορά... ασφαλείας στην Μπολιβάρ. Με την νέα ήττα των Κολομβιανών να διαγράφεται, ο Ανσέλμο ντε Αλμέιδα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο προκαλώντας... αψιμαχίες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Τζιοβάνι Χερνάντεζ, έμεινε στα αποδυτήρια λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο.
Εντούτοις, η Ζουνιόρ βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και μείωσε σε 2-1 με πανέμορφο γκολ του Λουίς Κάρλος Ρουίζ στο 68ο λεπτό. Η ανατροπή, όμως, δεν ολοκληρώθηκε και η Ατλέτικο έχει πλέον τυπικές μαθηματικές ελπίδες περί πρόκρισης στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.
Παρακάτω η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του γκρουπ:
1. Ουνιόν Εσπανιόλα 7 (3 αγ.)
2. Μπολιβάρ 7 (4 αγ.)
3. Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα 3 (3 αγ.)
4. Ατλέτικο Ζουνιόρ 1 (4 αγ.)
28 Μαρτίου: Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Ουνιόν Εσπανιόλα
5 Απριλίου: Ατλέτικο Ζουνιόρ-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα
10 Απριλίου: Ουνιόν Εσπανιόλα-Μπολιβάρ
17 Απριλίου: Ατλέτικο Ζουνιόρ-Ουνιόν Εσπανιόλα
17 Απριλίου: Μπολιβάρ-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα
Μπολιβάρ: Αργκουέλο, Φροντίνι, Ροντρίγκεζ, Βαλβέρδε, Αλβάρεζ, Φλόρες, Κάμπος (80' Εγκουίνο), Σκάγκλια (72' Μιράντα), Καρντόζο, Φερέιρε (52' Λίζιο), Άρτσε.
Ατλέτικο Ζουνιόρ: Βιέρα, Γκονζάλεζ, Ρομέρο, Αλμέιδα, Βελέζ, Χερνάντεζ (46' Φόκετ), Γκαρσία, Κουινιόνες (62' Κορτές), Μπαλάντα, Κάρντενας (79' Ορόζκο), Ρουίζ.

πηγή: onsports.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: