Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Με… φόντο τον τελικό!!

Με… φόντο τον τελικό
Μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης (16:30, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τους θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν ένα σκορ με τον οποίο θα βρεθούν με το… ενάμισι πόδι στον τελικό της διοργάνωσης.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα προσπαθήσουν να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρωτάθλημα, αφού φέτος ένα ματς έληξε ισόπαλο (0-0 στην Τρίπολη) και στο άλλο κέρδισε (1-0) ο Αστέρας μέσα στο Περιστέρι.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Επστάιν, Τάτος, Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ραντμάν, Οικονόμου, Τομάς, Ζουέλα, Αναστασάκος, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Αθανασίου και Καραγκιολίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ροζέριο, Ράγιος, Σολάκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Έγκον, Χούλι, Μπακασέτας και Περόνε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: