Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τσιώλης: «Είναι η ευκαιρία μας»

Τσιώλης: «Είναι η ευκαιρία μας»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του από τον Ατρόμητο, είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, ενώ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Παράλληλα ανέλυσε τα προβλήματα της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη

Για τον αγώνα: «Πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για δύο πάρα πολύ καλές ομάδες που έχουν δείξει την αξία τους στο πρωτάθλημα. Για τον Αστέρα αυτοί οι ημιτελικοί είναι ιστορικό γεγονός. Είχαμε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να βάλουμε τα θεμέλια για το όνειρο. Όμως δεν έγινε. Τελείωσε το ένα ημίχρονο. Ο Ατρόμητος μπορεί να σκοράρει παντού και σε κάθε έδρα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Θα δώσουμε τη μάχη μας και μακάρι η ομάδα μου να πανηγυρίσει. Θα πρέπει για 15 μέρες να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε προβλήματα στην επίθεση, με τη θέση του φουνταριστού. Συνεχίζουμε και πάμε για το ματς με τον Ολυμπιακό».

Για τη ρεβάνς: «Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι γιατί το να παίρνεις αποτέλεσμα στον Ατρόμητο δεν είναι αποτυχία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως ακόμα. Για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να κάνουμε δυο γκολ. Στην Τρίπολη όμως δεν είναι εύκολο να σκοράρουν οι αντίπαλοι καθώς μέχρι τώρα έχουμε δεχθεί μόνο τρία γκολ. Η ομάδα μας έχει καταπληκτικό πρέσινγκ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι παραπάνω σήμερα».

Για όσα είπε στους παίκτες: «Είπα και στα παιδιά ότι είναι η ευκαιρία τους. Θέλαμε να αποζημιώσουμε τους Έλληνες φιλάθλους μετά τα όσα άσχημα είδαν την Κυριακή στο ντέρμπι. Γι αυτό προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε καταπληκτική άμυνα και στην επίθεση είχαμε ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε απλά να τελειώσουμε τις φάσεις».

Για το αν θα είχε βάλει γκολ ο Αστέρας σε περίπτωση που έπαιζαν Περόνε και Σολάκης: «Αυτό είναι υποθετικό. Όταν Περόνε και Σολάκης έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν ως παίκτες περιοχής τότε ναι ήταν πολύ πιθανόν αυτοί οι δύο να τελείωναν κάποια φάση με γκολ…».

Για το δεύτερο ματς: «Σας περιμένουμε στην όμορφη και φιλόξενη Τρίπολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: