Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Ο Ζαγοράκης κατέστρεψε τα όνειρά μου»

Την πίκρα του για την αντιμετώπιση που είχε από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον καιρό που ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος.
«Ο Ζαγοράκης κατέστρεψε τα όνειρά μου»
Όσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ο Παράσχος δήλωσε στο "Αθλητικό Μetropolis":
«Και τότε όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν σε πλήρη διάλυση και αγωνιστικά και οικονομικά. Δεν μου έδωσαν όμως τον απαραίτητο χρόνο. Ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και να πάει η ομάδα καλύτερα δυστυχώς η διοίκηση δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Για μένα το όνειρο μου ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Με στεναχωρεί ακόμα αυτό που έγινε τότε. Δεν μπορώ ακόμα να το ξεπεράσω και να ξεχάσω τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων».
Για τη σχέση του με τον Ζαγοράκη, ο Παράσχος ανέφερε: «Δεν μίλησα και ούτε θέλω να μιλήσω μαζί του. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας. Τον έζησα και σαν ποδοσφαιριστή. Δεν μου άρεσε ο τρόπος του. Μου κατέστρεψε όλα τα όνειρα μου. Έκανα 18 χρόνια το αγροτικό μου και ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να ανέβαινα πιο ψηλά. Προπονητικά αυτό που έγινε με γύρισε πάλι στα παλιά. Κάνω και πάλι το αγροτικό μου μετά από 25 χρόνια προπονητικής».
Όσον αφορά την πορεία του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε φοβερή πορεία στην Ευρώπη. Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τον επηρέασαν και οι τραυματισμοί οι οποίοι είναι συζητήσιμοι. Οι πολλοί τραυματισμοί στοίχισαν στον ΠΑΟΚ πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι είκοσι θλάσεις είναι πολλές. Δεν μπορεί ο Ατρόμητος να είναι πιο ψηλά από τον ΠΑΟΚ ή να υπάρχει τέτοια διαφορά με τον Ολυμπιακό».
Για το αν είναι εφικτή η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, σχολίασε: «Φυσικά μπορεί. Έχασε κάποιους παίκτες βασικούς αλλά και με αυτό το υλικό που έχει μπορεί να κοντράρει και τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: