Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚ, ήσουν…!!

ΠΑΟΚ, ήσουν…
Την ώρα που η ανάγκη για ρευστό είναι επιτακτική, ο ΠΑΟΚ χάνει τον σημαντικότερο αιμοδότη του: τον κόσμο του.

Επηρεασμένος από τη μία από την κρίση κι από την άλλη από όσα διαρρέονται ή αφήνονται να εννοηθούν για οικονομικές ατασθαλίες τα προηγούμενα χρόνια, δεν μοιάζει πια να έχει ούτε το κουράγιο να πάει στην Τούμπα και να υποστηρίξει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η σκληρή πραγματικότητα αποτυπώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα μόλις 6.894 εισιτήρια που «κόπηκαν» ήταν η χειρότερη επίδοση της τετραετίας.

Από την συνολική αποτίμηση -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος δεν είναι πια τόσο «ζεστός». Μόνο στα ντέρμπι και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουν διατεθεί περισσότερα από 10.000 εισιτήρια την τρέχουσα περίοδο.

Μικρότερη προσέλευση παρατηρήθηκε την πρώτη σεζόν (2007-08) Ζαγοράκη στην προεδρία του ΠΑΟΚ, με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Κόντρα στον Εργοτέλη προσήλθαν 6.364 πιστοί. Βεβαίως ο κόσμος εκείνη την περίοδο, όπως και τις επόμενες που ακολούθησαν συσπειρώθηκε γύρω από την ομάδα και γέμιζε το γήπεδο.

Είναι ενδεικτικό ότι τόσο χαμηλά νούμερα δεν έχουν επαναληφθεί καν την περασμένη τριετία. Λιγότερα από 10.000 εισιτήρια «κόπηκαν» μονάχα σε τέσσερα ματς, τη στιγμή που φέτος η ίδια «φτωχή» προσέλευση έχει σημειωθεί ήδη σε οκτώ ματς!

Γεγονός που δεν βοηθά τις προσπάθειες της νέας διοίκησης, υπό τον Ζήση Βρύζα, να βρει χρήματα και να εξασφαλίσει αδειοδότηση η ομάδα, γίνεται όμως αντιληπτό ότι κι ο κόσμος χρειάζεται κίνητρο για να επιστρέψει δυναμικά στην εξέδρα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: