Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μπουτραγκένιο: «Ταμείο στο τέλος της σεζόν»

Μπουτραγκένιο: «Ταμείο στο τέλος της σεζόν»
Την προσοχή των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέχεια των υποχρεώσεων που έχουν στην Primera Division επέστησε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των «μερένχες» θεωρεί ότι ακόμη δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα, αν και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δείχνει ικανή να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπουτραγκένιο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Marca»

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο

«Είναι ένας προπονητής που έχει αποδείξει ότι παίρνει το καλύτερο από τις ομάδες του. Είναι ένας προπονητής που έχει εργαστεί σε τέσσερις χώρες και έχει κερδίσει τρόπαια. Είναι προφανές μιλάμε για έναν σπουδαίο τεχνικό»

Για τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι είναι οι δύο καλύτερος ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Είναι έξυπνος, έχει το μυαλό του στο καλύτερο και έχει αστείρευτη φιλοδοξία. Πάντα θέλει να κάνει το καλύτερο, θέλει να πετυχαίνει πολλά γκολ και να κερδίζει η ομάδα. Υπό αυτή την έννοια είναι αλήθεια ότι αποτελεί παράδειγμα για όλους».

Για τη διαφορά των δέκα βαθμών ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα

«Θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει. Το πρωτάθλημα είναι μία διοργάνωση όπου παίζονται 38 αγώνες από κάθε ομάδα. Έτσι χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα έχασε αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Η Ρεάλ είναι πολύ σταθερή στο φετινό πρωτάθλημα, αφού δέχεται λίγα γκολ και πετυχαίνει πολλά».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: