Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Δεν κινδυνεύσαμε, δίκαια νικήσαμε"

Ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για δίκαιη νίκη της ΑΕΚ, ενώ είπε μεταξύ άλλων πως "μπορεί κάποιοι να μας αντιμετωπίζουν σαν ομαδούλα αλλά σε αυτά τα ματς είχαμε άλλη εικόνα".
"Δεν κινδυνεύσαμε, δίκαια νικήσαμε"
Αναλυτικά:
«Θεωρώ στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε πολύ καλή εικόνα. Μπορεί κάποιοι να μας αντιμετωπίζουν σαν ομαδούλα αλλά σε αυτά τα ματς είχαμε άλλη εικόνα, πολύ καλή. Σήμερα στο ντέρμπι ήμασταν πολύ σωστά δομημένοι, είχαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια και δίκαια πήραμε τη νίκη. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ματς αλλά είναι θετικό που κρατήσαμε το μηδέν. Η νίκη μας είναι δίκαιη.
Ηταν εύστοχη η αλλαγή μας με τον Κλωναρίδη. Του δίνουμε ευκαιρίες γιατί έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα τακτικά και έχει την ταχύτητα. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, μπορούσαμε και το 3-0 αλλά μετά το 70' είχε και ο αντίπαλος μία-δύο ευκαιρίες.
Αντιμετωπίζουμε προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και χρειαζόμασταν ακόμη ένα παίκτη. Δεν έγινε τον Γενάρη καθώς προέκυψαν τα προβλήματα.
Ηρθε και η απομάκρυνση του Κάλα και τελευταία έχει πρόβλημα ο Δελλας και προς τιμήν του αυτό το διάστημα συμμετέχει αν και δεν είναι καλά. Σημερα πήρα εγώ την απόφαση να μην παίξει γιατί κινδύνευε να χάσει όλη τη σεζόν. Η λύση του Κοντοέ ήταν η πιο σωστή. Τώρα συμπλήρωσε κάρτες ο Μανωλάς, ας ελπίσουμε να γυρίσει σύντομα ο Δελλας.
Ειναι μεγάλη νίκη ως προς την αξία του αντιπάλου. Πετύχαμε αρκετά σημαντικές νίκες φέτος, την εικόνα μας την άλλαξαν κάποια αποτελέσματα άσχημα. Με τη Δοξα, την Ξάνθη, τον ΟΦΗ, τον Αρη, αξίζαμε τη νίκη. Με τον ΠΑΟΚ χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρέμειναν και παραμένουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους παρά τα προβλήματα.
Θα γίνει μεγάλη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε εκεί αλλά δε θα είναι εύκολο.
Εχω πει ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να πορευθεί χωρίς τον κόσμο. Γνωρίζουμε ότι είναι πληγωμένος αλλά τον έχουμε ανάγκη και μαζί του, με τη δύναμη του κόσμου, θα έχουμε κι εμείς τη δύναμη να λύσουμε τα προβλήματα και να προχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: