Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Κακός Άρης, τραγικός Γιάχος!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για την κακή εμφάνιση του Άρη, αλλά τον ακόμα πιο τραγικό διαιτητή Γιάχο που δεν έδωσε μαρς πέναλτι στους «κίτρινους» ούτε στο 3-0.
Κακός Άρης, τραγικός Γιάχος!
Ο ΑΡΗΣ που παρουσιάστηκε στο Καραισκάκη δεν ήταν αυτός που είχαμε συνηθίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε οδηγήσει σε ένα σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα.
Ο Μασάδο επέλεξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να παρατάξει την ομάδα με 3 αλλαγές βασικών παικτών (Φατί, Ουμπίντες, Βελλίδης έμειναν έξω, αλλά είχε τον λόγο του ο Πορτογάλος) τους οποίους κράτησε στον πάγκο και παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και την απουσία των Μίσελ, Τριανταφυλλάκου, Καζναφέρη.
Δεν υπήρχε ΑΡΗΣ στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό συμβαίνει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.
Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούν και οι φίλοι του ότι για να κερδίσει θα πρέπει να το κάνει με δίκαιο τρόπο.
Αν έχει 18 τελικές προσπάθειες, αλλά σκοράρει από κόρνερ όπου προηγείται πεντακάθαρο φάουλ στο Νέτο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να τον… σπρώχνει ο κάθε Γιάχος επειδή (όντως) παίζει καλή μπάλα, αλλά οι επιθετικοί τους τέλνοουν την μπάλα στο δοκάρι ή πάνω στον Σηφάκη.
Δυο φορές μπήκε ο ΑΡΗΣ στην περιοχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο και στην μία γίνεται ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι στο Νέτο. Δωστο ρε συ… Γιάχο από την ΕΠΣ Χίου που μένεις στην Αθήνα και ας χάσει μετά ο ΑΡΗΣ με 14-1. Φυσικά και δίνει το πέναλτι στον Αμπντούν από λάθος του Λαζαρίδη και δίνει και κόκκινη στον Σηφάκη αφού είναι σε προφανή θέση για γκολ ο παίκτης του ΟΣΦΠ.
Δεν θα κάνω το άσπρο –μαύρο με βλακείες που άκουγα στην περίπτωση του Κρέσιτς και του Γιαννιώτα. Ήταν κόκκινη που δεν την έδωσε με ΠΑΟΚ, ήταν κόκκινη και την έδωσε στον Σηφάκη.
Εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, ο ΑΡΗΣ ψιλοσοβαρεύτηκε και ο Γιαννιώτας θα μπορούσε να σκοράρει σε μία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Το πόσο τραγικός όμως είναι αυτός ο Γιάχος φαίνεται στην φάση του 92. Τραγικός κι αυτός και ο βοηθός του. Τι να γράψω για να είμαι… ευπρεπής;  3-0  είναι το σκορ, αλλά το μαρς πέναλτι στον Γιαννιώτα πάλι δεν το δίνει. Μήπως πανηγυρίσατε μετά και για την διατήρηση της ανέπαφης εστίας; Και ρωτάω εγώ την ΚΕΔ. Αν αυτός ο ρέφερι κι αυτός ο βοηθός δεν είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να σφυρίζουν, τότε ποιοι είναι; Ξέρω, ρητορικό το ερώτημα...
Υ.Γ.1 Δικαιολογώ (μετά το ματς) 100% τον Μασάδο να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι τους 3 παίκτες που ήταν στο όριο των καρτών κι αναφέρομαι στον Ουμπίντες, τον Φατί και τον Βελλίδη. Βέβαια δεν ξέφυγε από τον Γιάχο ο Καπετάνος στον οποίο έδειξε στην ανάπαυλα (!!!) κάρτα που ήταν η τέταρτη. Πάλι καλά που έκανε αλλαγή τον Καστίγιο γιατί ήταν ο επόμενος…
Υ.Γ.2 Είναι θετικό για μένα ότι ο Παπαζαχαρίας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του ΑΡΗ γεγονός που δείχνει ότι οι παίκτες έμειναν πρώτιστα στην κακή εμφάνιση και μετά στην αδικία από τον Γιάχο. Γιατί σε παιχνίδια όπως αυτό τίποτα από τα δυο (κακή εμφάνιση- κακή διαιτησία) δεν πρέπει να καλύπτει το άλλο. Και οι παίκτες οφείλουν στα δυο επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ και Πανιώνιο στο Βικελίδης να πάρουν τους έξι βαθμούς…
πηγή:  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: