Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι δυο τους και όλοι τους!!

Οι δυο τους και όλοι τους!
Ένα φανταστικό δίδυμο, που θα ονειρευόταν κάθε προπονητής και οπαδός, συνθέτει ο Λιονέλ Μέσι με τον Σεσκ Φάμπρεγας στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός άσος είναι ο σταρ των «μπλαουγκράνα» με τον Ισπανό να τον συμπληρώνει ιδανικά. Οι δυο τους έχουν πετύχει 65 γκολ (!) την εφετινή περίοδο, ενώ έχουν μοιράσει 47 ασίστ!

Λιονέλ Μέσι

Έχει χαθεί το μέτρημα. Με τα δυο γκολ κόντρα στην Μπέτις έφτασε τα 50 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει τρία για να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ. Κι ακόμα δεν έχει φύγει ο Μάρτης… Είναι, δε, θέμα χρόνου να περάσει στην ιστορία ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αφού υπολείπεται μόλις πέντε γκολ για να ξεπεράσει τον Σέζαρ Ροντρίγκες. Κι επειδή είναι μεγάλη… ψυχή δίνει κι έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του: μέχρι στιγμής 21!

Σεσκ Φάμπρεγας

Η επανένωσή του με τον Μέσι προκαλεί αναστάτωση. Όχι στα αποδυτήρια, κάθε άλλο. Οι αντίπαλοι είναι αυτοί που προβληματίζονται στο πώς να τους περιορίσουν. Η κατάληξη -συνήθως- γνωστή: δεν τα καταφέρνουν. Ο Ισπανός άσος από το καλοκαίρι που επέστρεψε… σπίτι του, μετράει 15 τέρματα και 16 τελικές πάσες! Και η σεζόν έχει δρόμο ακόμα…



πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: