Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"'Επρεπε να το πάρουμε..."

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Λεονάρντο, ο οποίος τόνισε ότι η Ενωση έπρεπε να πάρει αυτή τη νίκη.
"'Επρεπε να το πάρουμε..."
«Οπως είπαμε μεταξύ ματς στο ημίχρονο, θα ήταν κρίμα να μην πάρουμε αυτό το ματς. Μετά από τον αγώνα με τον Αρη θα έπρεπε να έχουμε πιο πολλούς βαθμούς, ευτυχώς σήμερα η μπάλα ήθελε να μπει και μπορέσαμε να πάρουμε ένα ντέρμπι που ήταν σημαντικό. Επρεπε να πάρουμε ένα ντέρμπι» είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός των ΚΙτρινόμαυρων και τόνισε για τη συνέχεια: «Το μόνο που κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Πρέπει να αφήσουμε έξω τα προβλήματα και να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε».
Οσον αφορά τον κόσμο, σχολίασε: «Μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω όταν βλέπουμε τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο, ματς κάνει να παλεύουμε για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε» και κατέληξε αναφερόμενος στον μοναδικό στόχο του Δικεφάλου: «Μοναδικός στόχος μας πλέον είναι τα πλέι οφ, όπου θα προσπαθήσουμε να βγούμε στο Champions League. Θα είναι καλό για την ομάδα και οικονομικά να βγει στην διοργάνωση μετά από καιρό. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τα προβλήματα, να δουλέψουμε και να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε όπως το κάνουμε το τελευταίο καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: