Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τελείωσε του Ποντόλσκι στην Άρσεναλ!!

Τελείωσε του Ποντόλσκι στην Άρσεναλ!
Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Ποντόλσκι! Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, άνθρωπος των «κανονιέρηδων» βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κολωνία ώστε να συναντηθεί με τους ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια! Τετραετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο Γερμανός φορ!

Το σήριαλ της μετακίνησης του Λούκας Ποντόλσκι στην Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως τελείωσε οριστικά και θετικά για την Άρσεναλ! Ο Αρσέν Βενγκέρ θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου επιθετικού από το προσεχές καλοκαίρι, αφού, όπως ισχυρίζεται η «SportsMail», η μεταγραφή ολοκληρώθηκε!

Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, άνθρωπος των «κανονιέρηδων» βρισκόταν στην Κολωνία όπου το προηγούμενο διήμερο διαπραγματεύτηκε με τους διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο την απόκτηση του Ποντόλσκι και επιστρέφει στο Λονδίνο με τις υπογραφές!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή, το κόστος της μετακίνησης του Ποντόλσκι στο «Έμιρεϊτς» θα φτάσει τα 11 εκατ. λίρες, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, έναντι 100.000 λιρών την εβδομάδα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: