Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Γράφουμε ιστορία"!

Ο Σάκης Τσιώλης ανέλυσε τον χτεσινό αγώνα στην Τούμπα, μίλησε για το μέλλον του στην Αρκαδία και τόνισε ότι ο Αστέρας Τρίπολης γράφει ιστορία.
"Γράφουμε ιστορία"
Συγκεκριμένα δήλωσε σε συνέντευξή του στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":
Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και το αν εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ: "Έγινε ένα ματς που χωρίζεται σε δύο μέρη. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς το πρώτο και ο ΠΑΟΚ το δεύτερο. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά γι' αυτό και χρησιμοποιήσαμε τρεις μεσοεπιθετικούς πίσω από τον Περόνε, τους Ράγιος, Ροτζέριο και Ναβάρο. Ξέραμε ότι στην Τούμπα για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις πάνω από ένα γκολ. Γνωρίζαμε ότι από την αριστερή πλευρά θα βρίσκαμε περισσότερα κενά γιατί ο Λίνο είναι φουλ μπακ και μη έχοντας αλληλοκαλύψεις από το μπροστινό παίκτη, προσπαθήσαμε να παίξουμε με το Ναβάρο πίσω από την πλάτη του Βραζιλιάνου. Το ότι είχαμε τέσσερις ευκαιρίες και σημειώσαμε τρία γκολ δείχνει και τη συγκέντρωση που είχαμε".
Για την αστάθεια του ΠΑΟΚ: "Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε δείξει συνοχή σαν ομάδα και ο Παναθηναϊκός, ειδικά στο α΄ μέρος, δεν μπόρεσε να μπει στη ζώνη άμυνάς του. Είχε πρόβλημα και στο κέντρο άμυνας με την απουσία του Μαλεζά, μας έδωσε και χώρο και τον εκμεταλλευτήκαμε. Είναι πολύ καλή ομάδα, έκανε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη δεν μπορούμε να τον κρίνουμε σε ένα ματς. Δεν έχει και ηρεμία αυτή την περίοδο, έχει και προβλήματα οικονομικά και διοικητικά. Μακάρι ο Βρύζας που είναι υγιές στέλεχος του ελληνικού ποδοσφαίρου να λύσει τα προβλήματα".
Για την απόφασή του να πάει στον Αστέρα: "Η ομάδα δεν είχε βρει τα πατήματά της. Μετά τον Άρη έζησα μία δύσκολη περίοδο και η απόφαση να πάω στην Τρίπολη ήταν δύσκολη. Γνώριζα, όμως, το έμψυχο δυναμικό και αυτό ήταν η μία από τις δύο αιτίες για να πάω. Η άλλη ήταν η οργάνωση που έχει αυτή η ομάδα. Δεν κάναμε καμία μεταγραφή το Γενάρη, παρότι άλλες χρονιές η ομάδα έπαιρνε 12 και 14 ποδοσφαιριστές γιατί είχε πλούσιο ρόστερ με 30, 32 ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν κάποιοι που δεν αγωνίζονταν και τώρα είναι πρωταγωνιστές όπως ο Ναβάρο. Σε εννιά ματς στο δεύτερο γύρο έχουμε 8 νίκες και μία ισοπαλία και θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για τα δεδομένα του Αστέρα".
Για το αν θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στον Αστέρα: "Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, έχω πολύ καλή συνεργασία. Αυτή τη στιγμή, όμως, προτεραιότητα έχει ο Αστέρας, γιατί είμαστε μέσα σε δύο διοργανώσεις και η ομάδα γράφει ιστορία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μετά το Πάσχα θα το δούμε αυτό το θέμα. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά, εγώ προσπαθώ να ζω το τώρα. Το αύριο θα το δούμε σε λίγο καιρό".
Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και τη μάχη του τίτλου: "Είναι ανοιχτό ματς. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικά, ενώ ο Παναθηναικός θέλει να καλύψει την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τα δύο κολλητά ντέρμπι θα κρίνουν την έκβαση του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό. Όπως επίσης και κάποια εκτός έδρας ματς όπως αυτό με τον Αστέρα. Αν δεν αλλάξει η βαθμολογία, στο ντέρμπι της άλλης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός θα πάει για δύο αποτελέσματα, ενώ για τον Παναθηναϊκό η νίκη θα είναι μονόδρομος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: