Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Γενναίες αποφάσεις το καλοκαίρι!!

Σε αλλαγή φιλοσοφίας και πλήρη αναδιάρθρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα οδηγηθεί εκ των πραγμάτων η διοίκηση του Άρη.
Γενναίες αποφάσεις το καλοκαίρι
Ο Άρης μπορεί να έχει ακόμη έξι παιχνίδια στα οποία θα προσπαθήσει κόντρα στις προβλέψεις και τις πιθανότητες να φτάσει στην 5η θέση και στη χειρότερη να είναι 6ος ελπίζοντας σε τιμωρία της ΑΕΚ από την ΟΥΕΦΑ, το σίγουρο είναι όμως ότι η χθεσινή εικόνα στο Καραισκάκη, η λανθασμένη νοοτροπία και η εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών, δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Το βέβαιο είναι ότι μόλις ολοκληρωθεί η χρονιά, τελειώσει με το καλό το θέμα της αδειοδότησης, θα επιχειρηθεί μια αναδιάρθρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο οποίο είναι ηλίου φαεινό ότι χρειάζονται γενναίες αποφάσεις.
Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν λάθη τα οποία δεν θα επαναληφθούν αν ακολουθηθεί άλλη φιλοσοφία στην επιλογή των παικτών και γενικότερα την ταυτότητα που πρέπει να έχει ο ΑΡΗΣ. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές και οικονομικά (λόγω υψηλών συμβολαίων), και επειδή τελειώνει το συμβόλαιό τους (π.χ Σηφάκης) αλλά και επειδή αγωνιστικά (δείχνουν κορεσμένοι) λογικά θα αποχωρήσουν, δίνοντας τη θέση τους σε ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στη λογική του value for money. Θα είναι δηλαδή προσιτοί οικονομικά και διψασμένοι αγωνιστικά,

Ήδη η διοίκηση, από το τέλος του μήνα και αφού εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά και έχοντας πάρει από την Γ.Σ της Κοινωνίας των μελών του ΑΡΗ την παράτασης της θητείας της για ένα ακόμη χρόνο, θα πρέπει να αρχίσει από νωρίς να σχεδιάζει τον νέο ΑΡΗ. Στο μεσοδιάστημα, οι ποδοσφαριστές οφείλουν, για τους εαυτούς τους και τον κόσμο, να τα δώσουν όλα και να μην ρίξουν λευκή πετσέτα και το ίδιο ισχύει και για τον Μανουέλ Μασάδο.   
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: