Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μέσι: «Πιο σημαντικός ο Γκουαρντιόλα από εμένα»

Μέσι: «Πιο σημαντικός ο Γκουαρντιόλα από εμένα»
Την άποψη του πως η Μπαρτσελόνα θα δυσκολευτεί να βρει τον αντικαταστάτη του Πεπ Γκουαρντιόλα, αν αυτός αποφασίσει να μην συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα», εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός χαρακτήρισε πιο σημαντικό τον Ισπανό τεχνικό για την ομάδα, παρά τον εαυτό του.

«Θα είναι δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη. Η Μπαρτσελόνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζει πολύ καλά. Για μένα, αυτός είναι πιο σημαντικός από ότι εγώ στην Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του Μέσι, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως ούτε οι παίκτες γνωρίζουν ποια θα είναι η απόφαση του Γκουαρντιόλα.

«Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με εσάς. Περιμένουμε να αποφασίσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει με εμάς, αρχικά για το καλό όλων και στη συνέχεια για το καλό του συλλόγου. Διαφορετικά και ο σύλλογος και εμείς θα συνεχίσουμε, αλλά θα είναι δύσκολα χωρίς τον Γκουαρντίολα. Αγωνιζόμαστε καλά γιατί ο Γκουαρντίολα μας προπονεί καλά και μας δείχνει τον τρόπο που θέλει να παίζουμε», συμπλήρωσε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: