Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ζητούμενο η διαχείριση!!

Το σερί θετικών αποτελεσμάτων του Άρη για 9 αγωνιστικές, διακόπηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το ζητούμενο, πλέον, από το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η σωστή διαχείριση αυτού του αποτελέσματος προκειμένου να μην επηρεαστούν οι Κίτρινοι για τη συνέχεια.
Ζητούμενο η διαχείριση
Το πρώτο πράγμα που καλείται να διαχειριστεί ο Μανουέλ Μασάδο έπειτα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι να μην αφήσει την ομάδα να επηρεαστεί αρνητικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που υπάρχει για τον ΑΡΗ με τα παιχνίδια κόντρα σε ΟΦΗ και Πανιώνιο.
Οι Κίτρινοι πρέπει να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να δουλέψουν για τα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.
Η χθεσινή ήταν η πρώτη ήττα του Πορτογάλου και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταφέρει να τη διαχειριστεί ο Μανουέλ Μασάδο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις, αλλά και στο πως θα παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ στην επόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Σίγουρα, περισσότερα θα μπορέσουμε να πούμε μετά και τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι, όπου ο ΑΡΗΣ ξεκινάει την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην κρητική ομάδα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: