Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Λιονέλ Μέσι ...η μηχανή των γκολ της Μπαρτσελόνα!!

Η ...μηχανή των γκολ της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ...πυροβολεί ασταμάτητα. Χατ τρικ τον περασμένο μήνα με την Αργεντινή, πέντε γκολ επί της Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Λιονέλ Μέσι ...η μηχανή των γκολ της Μπαρτσελόνα
Δύο γκολ εναντίον της Ράσινγκ Σανταντέρ στο πλαίσιο της 27ης ημέρας της πριμέρα ντιβιζιόν. Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει...τον χαβά του και με τα χθεσινά τέρματα έφτασε...αισίως τα 50 στη διάρκεια της εφετινής περιόδου, 30 εκ των οποίων στο κορυφαίο από πλευράς ποιότητας πρωτάθλημα του πλανήτη!
Ο...μάγος της μπάλας βρίσκεται μόλις τρία γκολ μακριά από το να "σπάσει" το προσωπικό του ρεκόρ σε μία σεζόν, όταν πέτυχε 53 γκολ. Με τρεις μήνες να απομένουν για να κλείσει η χρονιά και με το ρυθμό που έχει μόνο με θαύμα δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο...Με 34 τέρματα τελείωσε το πρωτάθλημα της περιόδου 2009/2010 ο Μέσι, που αποτελεί και την καλύτερή του επίδοση στην πριμέρα ντιβιζιόν. Ήδη έχει πετύχει 30 (δύο λιγότερα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο) και βαδίζει ολοταχώς προς το "Χρυσό Παπούτσι".
Κάθε φορά που μπαίνει μέσα στο γήπεδο φτάνει όλο και πιο κοντά στο να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Καταλανών. Ο Σέσαρ είναι αυτός που κατέχει το ρεκόρ με 235 γκολ σε επίσημα ματς με την φανέλα της "Μπάρτσα" και ο Μέσι απέχει μόλις 5 από το να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στο πάνθεον της ομάδας (έχει 230). Κι όλα αυτά ενώ διανύει το 25ο έτος της ηλικίας του!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: