Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Αξίζουμε την παραμονή"

Αισιόδοξος ότι η ΚΠΡ θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό παρά τη δύσκολη θέση (18η) στην οποία έχει βρεθει, εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ.
"Αξίζουμε την παραμονή"
"Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας. Αγαπώ τις προκλήσεις και έχω αγαπήσει ήδη το σύλλογο. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω το σύλλογο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αξίζουμε να παίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ", δήλωσε αρχικά ο Γάλλος φορ των Λονδρέζων, ο οποίος πήρε θέση και για το ακυρωθέν γκολ του Κλιντ Χιλ στο ματς με τη Μπόλτον, φάση όπου η μπάλα είχε περάσει καθαρά τη γραμμή της εστίας.
"Ήταν ξεκάθαρο πως η κεφαλιά του Χιλ ήταν γκολ. Ο διαιτητής δεν το είδε και μας κόστισε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολη φάση, οι διαιτητές είναι άνθρωποι και χρειάζονται βοήθεια", τόνισε ο Σισέ για να προσθέσει πως είναι απαραίτητη η εισαγωγή τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο ώστε να σταματήσουν αυτά τα λάθη.
"Οι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια από όπου μπορεί να έρθει αυτή και η τεχνολογία με video είναι μία λύση. Πρέπει να κάνουν κάτι επειδή είδαμε πως αυτό το λάθος μας στοίχισε το ματς".
Υπενθυμίζεται ότι η ΚΠΡ είναι αυτή τη στιγμή έναν πόντο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον πρώην άσο των Λάτσιο και Παναθηναϊκού να μετράει από την πλευρά του 2 γκολ σε 3 παρουσίες με την ομάδα του Μαρκ Χιουζ.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: