Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ανανέωσε ο Ροσίτσκι!!

Ανανέωσε ο Ροσίτσκι!
Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ υπέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τόμας Ροσίτσκι! Ο έμπειρος μέσος που το καλοκαίρι βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από το «Έμιρεϊτς», δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με την ανανέωση συνεργασίας!

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Τσέχίας βρίσκεται στο Λονδίνο από τον Μάιο του 2006 και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του νέου συμβολαίου! Μετράει μέχρι στιγμής 156 εμφανίσεις με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», 19 γκολ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει συμπληρώσει 28 συμμετοχές, σκοράροντας στα δύο από τα τρία τελευταία ματς της Άρσεναλ κόντρα σε Τότεναμ και Μίλαν!

«Είναι μεγάλη μου τιμή να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Άρσεναλ. Αγαπώ το σύλλογο και είμαι πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα του. Αισθάνομαι πλέον σαν στο σπίτι μου μετά από έξι χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο και είμαι ευτυχισμένος που θα παραμείνω στην ομάδα. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι προνόμιο που βρίσκομαι εδώ. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο που εργάζεται στην Άρσεναλ, όλοι συνεισφέρουν σημαντικά. Το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί» δήλωσε ο Ροσίτσκι αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: