Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ξέσπασμα Λάζαρου για διαιτησία και... στημένα!!

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κανε λόγο για «μάχη κόντρα σε όλους και όλα», για τη διαιτησία και τόνισε ότι τίποτα δεν άλλαξε μετά το σκάνδαλο του καλοκαιριού, λέγοντας ότι ο κόσμος δεν είναι πρόβατα!
Ξέσπασμα Λάζαρου για διαιτησία και... στημένα!
«Πριν σας μεταφέρω τις σκέψεις μου, να ξεκαθαρίσω ότι στη ζωή μου ποτέ δεν αποποιήθηκα τις ευθύνες, είτε ατομικές είτε ομαδικές. Για άλλο ένα παιχνίδι φταίμε εμείς, αλλά δεν γίνεται συνέχεια να είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.
Όπως με τον ΠΑΟΚ, που δεν μας έδωσε πέναλτι και το ξέρω γιατί ήμουν στη φάση, έτσι και τώρα. Έβαλαν ένα γκολ οφσάιντ, για το οποίο λένε ότι ήταν δύσκολο να το δεις αλλά δεν ξέρω γιατί σε άλλες χώρες οι επόπτες πάντα τα βλέπουν αυτά. Μετά να μην σου δίνουν πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο 1-0 και να χάνεις την ευκαιρία. Από το καλοκαίρι που έγινε το σκάνδαλο δεν έχει αλλάξει τίποτα», για να προσθέσει:
«Όπως είπα, δεν αποποιούμαι τις ευθύνες, αλλά νομίζω ότι δεν άλλαξε τίποτα. Παίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα, παίζουμε μόνοι μας. Προσπαθούμε κόντρα σε όλα τα κατεστημένα. Ο κόσμος έχει τα δικά του στην πολιτική ζωή, μην τον φορτώνεται με άλλα.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα και αν γίνει κάτι κακό θα λέτε δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία. Συνεχίζουμε και δεν το λέω για να ρίξω στάχτη στα μάτια ή νερό στο κρασί. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό πάμε στον έναν βαθμό και όσο ζούμε ελπίζουμε. Επαναλαμβάνω, μην νομίζετε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πρόβατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: