Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μείωσε τη διαφορά στους επτά...

Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο εύκολο να "κυνηγά" συνεχώς η ομάδα τους προπορευόμενους. Κάτι τέτοιο απαιτεί πάση θυσία το να μη χάνει η ίδια βαθμούς. Να έχει μια σταθερότητα η οποία θα της αποφέρει συνεχώς βαθμολογικά οφέλη. Αυτό πρωτίστως αποτελεί προτεραιότητα του Σούλη Παπαδόπουλου. Όπως δήλωσε, αυτό που θέλει από την ομάδα είναι να παίρνει τους βαθμούς. Υπογράμμισε δε πως δεν κοιτά το τι κάνουν οι άλλοι. Για να βρεθεί ο Ηρακλής όμως σε μια από τις θέσεις που θα οδηγήσουν στην επόμενη κατηγορία, πρέπει να έρθουν αποτελέσματα τα οποία θα... βολεύουν τον Ημίθεο. Να "σκοντάψουν" δηλαδή οι προπορευόμενοι και συνάμα οι "κυανόλευκοι" να παίρνουν βαθμούς.
Μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα, ο Ηρακλής κατάφερε να προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Να φτάσει στους 15 και παράλληλα να κερδίσει δύο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Να ξεπεράσει τον Βατανιακό και να ισοβαθμίσει με τη Δόξα Κρανούλας όντας στην 7η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα οι "κυανόλευκοι" μείωσαν στους επτά τους βαθμούς της διαφοράς από την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Έχει ακόμα... δρόμο

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ακόμη αρκετοί αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής έκανε χθες μια νέα αρχή και πήρε μια αναγκαία νίκη που αναπτερώνει τις ελπίδες του. Σε διαφορετική περίπτωση, η πιθανότητα ανόδου θα απομακρύνονταν σχεδόν οριστικά. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας, κόντρα στον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη, θα είναι εξίσου ιδιαίτερα σημαντικός για τον Ηρακλή. Οι "κυανόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά τους στους δύο από την ομάδα της Θεσσαλίας, υπό προϋποθέσεις περισσότερο από τον τρίτο Τηλυκράτη Λευκάδας (αν και υποδέχεται τον αδύναμο ουραγό Αετό Σκύδρας) και να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: