Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ιβάν για Δικέφαλο

Έγκυρες πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας ο Ιβάν Σαββίδης, ο γνωστός ομογενής μεγαλοεπιχειρηματίας, ο οποίος και στο παρελθόν απασχόλησε τον ΠΑΟΚ με το ενδιαφέρον του. Το σημαντικό της υπόθεσης εστιάζεται στο ότι ο βαθύπλουτος ομογενής εκ Ρωσίας εξεδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον του για την ανάμειξη του στα θέματα του ΠΑΟΚ.

Η διαδρομή του ενδιαφέροντός του για το Δικέφαλο είναι γνωστή, και με αυτήν είχαν ασχοληθεί εκτενώς τα ΜΜΕ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τον Ιούνιο του 2006 ήταν το πρώτο ενδιαφέρον του Σαββίδη για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά δεν ευδοκίμησαν τότε οι προσπάθειες, δε βρέθηκαν λύσεις στις συζητήσεις που έγιναν. Ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει τώρα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και οι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών με κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από τον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο λέγεται ότι συναντήθηκε στο «Χάγιατ» την Παρασκευή και είχαν μια πολύ διεξοδική συζήτηση γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Η είδηση -χωρίς να επιβεβαιώνεται- θεωρείται έγκυρη εκ του γεγονότος ότι διέρρευσε από το στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη. Βέβαια, θεωρείται σίγουρο ότι ο ομογενής επιχειρηματίας θα συνεχίσει τις επαφές του και με άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, προφανώς και με τη διοίκηση της ΠΑΕ, ίσως και με τον ερασιτέχνη, προκειμένου να έχει μία σφαιρική νέα εικόνα της κατάστασης που επικρατεί, τόσο από οικονομικής πλευράς μέσα στον ιστορικό σύλλογο, όσο και της διαμόρφωσης που έχει υποστεί σε μετοχο-ιδιοκτησιακό επίπεδο. Η επιστροφή λοιπόν του Ιβάν Σαββίδη και το νέο ενδιαφέρον που επιδεικνύει είναι κάτι που δημιουργεί νέες προοπτικές για το Δικέφαλο. Εφόσον βέβαια αυτή τη φορά τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά και βρεθούν λύσεις σε όσα προβλήματα είχαν προκύψει κατά το παρελθόν.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: