Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μπορμπόκης: «Δεν υπολόγισε τη δύναμη του Αστέρα ο ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution» μίλησε ο Στέφανος Μπορμπόκης, σχολιάζοντας την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο ΠΑΟΚ δεν «μπήκε» καλά στο παιχνίδι, είχε μία έπαρση στην αρχή λόγω και της νίκης επί του Παναθηναϊκού και ήρθε ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Αργότερα ανέκαμψε αλλά μετά το 3-0 δεν μπόρεσε να «γυρίσει» το παιχνίδι. Τους αποκοίμισε ο Τσιώλης και με την αποστολή που «κατέβασε» στην Τούμπα. Υποτίμησε το παιχνίδι ο «δικέφαλος» και συνήθως όταν σκέφτεσαι έτσι, γίνεται το αντίθετο από αυτό που περιμένεις. Η ομάδα δεν είχε και μεγάλες ευκαιρίες για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, παρότι εμφανίστηκε καλύτερος» αναφέρε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Όσο για τις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι: Ο Γεωργιάδης έπρεπε να μπει νωρίτερα, είναι γρήγορος και «διεμβολιστής». Ο Νιμανί ήταν αργός στο παιχνίδι, θεωρώ ότι δεν πρέπει να παίζει στα άκρα. Σχολιάστηκε αρκετά η επιλογή του Μπόλονι να τον χρησιμοποιήσει σε αυτή τη θέση. Ήταν κακή μέρα και για τον προπονητή, δεν του βγήκαν οι αλλαγές. Φάνηκε και η απουσία του Μαλεζά που είναι από τους καλύτερους παίκτες φέτος, είναι πολύ σταθερός».

Τέλος ο Μπορμπόκης μίλησε και για την μισοάδεια Τούμπα το Σάββατο: Δεν με παραξένεψε η μικρή προσέλευση του κόσμου. Διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, δεν είναι εύκολο να πάει ο κόσμος στο γήπεδο». Τέλος σχολίασε: Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κυνηγήσει την δεύτερη θέση. Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι φυσιολογικό.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: