Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μαντσίνι: «Η πρωτιά μπορεί να αλλάξει χέρια»

Μαντσίνι: «Η πρωτιά μπορεί να αλλάξει χέρια»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν τα έβαψε... μαύρα μετά την ήττα της Μαν. Σίτι από τη Σουόνσι, που την έφερε στη δεύτερη θέση της Premiership. Απέδωσε την ήττα σε ένα στιγμιαίο λάθος κι εξέφρασε την αισιοδοξία πως οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

«Η Σουόνσι ήταν εξαιρετική στο πρώτο μισάωρο. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά πληρώσαμε ένα λάθος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος. Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε και πάλι το δρόμο για τα δίχτυα» είπε για το παιχνίδι στο «Liberty Stadium» ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ για την υποχώρηση της Σίτι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σχολίασε:

«Η πρωτιά μπορεί να αλλάξει σε κάθε παιχνίδι πλέον. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες, πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε ξανά. Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι, το κατανοώ, αλλά έχουμε ακόμη ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στα δέκα εναπομείναντα ματς της αγωνιστικής περιόδου».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: