Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Χατζάρας: «Δεν πετάμε στα σύννεφα»

Για την μεγάλη ανατροπή του Πιερικού στις Σέρρες και δη τη νίκη με 2-1 επί του Πανσερραϊκού που φέρνει την ομάδα στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο προπονητής του Πιερικού αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του και την παράδοση 46 ετών (!) που έσπασε.
«Κάθε νίκη έχει και τη δική της σημασία. Παίζει ρόλο σε αυτό και ο αντίπαλος. Ο Πανσερραϊκός αδικείται και έχει μεγάλη σημασία η νίκη μας. Είχαμε να κερδίσουμε 46 χρόνια στην Κατερίνη», είπε για να προσθέσει:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν για εμάς προβληματικό. Σε μία φάση ισοφαρίσαμε και πήραμε αυτοπεποίθηση. Στο β? μέρος αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο και έπειτα διαχειριστήκαμε σωστό το αποτέλεσμα».
Για την επόμενη μέρα, ο Χατζάρας ανέφερε: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Τα πράγματα ωστόσο είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε σε σωστό δρόμο, δεν πετάμε στα σύννεφα και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας με πολλά ντέρμπι, επομένως, από τη στιγμή που στην πρώτη μας έξοδο από τα δύσκολα ματς πήραμε τους τρεις βαθμούς ήταν ένα μαξιλάρι και βλέπουμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: