Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εξετάζει τον 16χρονο Παπουρτζή η Νοβάρα!!

Φαίνεται πως οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν μεγαλύτερη… ανταπόκριση στο εξωτερικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Νοβάρα εξετάζει τον Άρη Παπουρτζή της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών.
Ο 16χρονος τερματοφύλακας της Ακαδημίας «Αναγέννηση Γιαννιτσών» μετείχε προ ημερών με το κλιμάκιο Νέων της ΕΠΣ Πέλλας στο ετήσιο τουρνουά «ROMA CAPUT MUNDI» της ιταλικής ομοσπονδίας που έγινε στην «αιώνια πόλη» και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Ο νεαρός άσος (στον μπλε κύκλο στην φωτογραφία), ο οποίος αγωνίζεται στον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Μυλοτόπου ως δανεικός από την Αθλητική Αναγέννηση Γιαννιτσών, έλαβε ειδική πρόσκληση από την Νοβάρα, προκειμένου να περάσει από το… μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών της ιταλικής ομάδας σε καμπ που διοργάνωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης Παπουρτζής αγωνίστηκε σε δύο φιλικά με τη δεύτερη ομάδα της Νοβάρα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και το Σάββατο (5/5) θα επιστρέψει στην χώρα μας. Μάλιστα, η ομάδα του ιταλικού βορρά αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι με ολοκληρωμένη πρόταση για την απόκτησή του.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: