Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Πες του κελεμπία να έρθει τη Δευτέρα..."

Όσοι αρχίσατε να αγχώνεστε και να νιώθετε σύνδρομο στέρησης λόγω της εξαφάνισης του Τσάκα από το προσκήνιο, μην απορήσετε αν τον δείτε ξανά μπροστά σας τις επόμενες μέρες...
"Πες του κελεμπία να έρθει τη Δευτέρα..."
Αυτό τουλάχιστον ψιθυρίζεται τις τελευταίες ώρες στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ειδικά μετά τις ανακοινώσεις Αλαφούζου. Τη στιγμή, δηλαδή, που στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία την Τρίτη και τη Γενική Συνέλευση που θα αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΠΑΕ για να ξεκινήσει η επόμενη μέρα με την εμπλοκή του "Σωματείου" στα διοικητικά, κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με φαντάσματα και κελεμπίες.
Αυτό που έχει διαρρεύσει, λοιπόν, είναι ότι μέχρι τη Δευτέρα ο Βλάσης θα επανεμφανιστεί με νέα παραμύθια για πρίγκιπες και ...Αλημπαμπάδες. Σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και κρατήστε το.
Μάλιστα, κάποιοι το προχωράνε και λένε πως τη Δευτέρα θα έχει φέρει στην Αθήνα τον νέο Πρίγκιπα, ο οποίος θα το ...φυσάει το χρήμα και θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα διοικητικά παραμονή της Γενικής Συνέλευσης. Πως θα εμφανιστεί έτοιμος να σπρώξει ζεστό χρήμα στον Παναθηναϊκό κι όχι τα 4,2 ...ψωροεκατομμύρια που μάζεψε στη γύρα ο Αλαφούζος.
Κι αυτό να δούμε και μετά θα τα έχουμε δει όλα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: