Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Θέλει να τους… εκατοστίσει η Ρεάλ!!

Θέλει να τους… εκατοστίσει η Ρεάλ
Μπορεί να έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει πλέον κίνητρα για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης που στοχεύει να γίνει η πρώτη ομάδα , η οποία θα συγκεντρώσει 100 πόντους και θα πετύχει και ρεκόρ νικών σε μια σεζόν φτάνοντας στις 32 σε σύνολο 38 αγώνων.

Η «βασίλισσα» στο σημερινό παιχνίδι με την Γρανάδα αλλά και στο επόμενο με τη Μαγιόρκα θα επιχειρήσει να τους … εκατοστίσει ξεπερνώντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα με 99 βαθμούς. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 94 από τους διαθέσιμους 108 βαθμούς και επιθυμία όλων είναι να πάρει τα σκήπτρα και σε αυτόν τον τομέα από τους «μπλαουγκράνα».

Ακόμη οι «μερένχες» επιδιώκουν να σπάσουν ακόμη ένα ρεκόρ, σημειώνοντας 32 νίκες σε πρωτάθλημα 38 αγώνων στην Primera Division. Η Ρεάλ έχει μέχρι στιγμής 30 νίκες στο ενεργητικό της , από 15 εντός και εκτός έδρας. Η 30ή νίκη, μάλιστα, έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο στη «βασίλισσα» , με την επικράτηση επί της Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σημερινό αγώνα με τη Γρανάδα, οι αντίπαλοι των Μαδριλένων ετοιμάζουν τη λεγόμενη «pasillo», θα σχηματίσουν δηλαδή ένα διάδρομο για να υποδεχθούν χειροκροτώντας τους φετινούς πρωταθλητές Ισπανίας.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: