Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τέρι: «Κύπελλο για να μείνει ο Ντι Ματέο»

Τέρι: «Κύπελλο για να μείνει ο Ντι Ματέο»
Ένα έξτρα κίνητρο στους συμπαίκτες του θέλησε να δώσει ο αρχηγός της Τσέλσι Τζον Τέρι ενόψει του τελικού του FA Cup.Ο πολύπειρος μπακ προέτρεψε τους παίκτες των «μπλε» να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Λίβερπουλ προκειμένου ο προπονητής των Λονδρέζων Ρομπέρτο Μτι Ματέο, να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τους.

«Το να κερδίσουμε το Κύπελλο θα είναι πολύ καλό για αυτόν (σ.σ. Ντι Ματέο). Αν τελικά πάρουμε το τρόπαιο και ο Ρόμπι μείνει στον πάγκο , θα είναι υπέροχο» δήλωσε και συνέχισε: «Τα έχει καταφέρει πολύ καλά και στο πρωτάθλημα αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις και έτσι έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα. Είναι πολύ παθιασμένος και αυτό το μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές» συμπλήρωσε.

Ο 31χρονος αμυντικός μίλησε και για την μεγάλη μάχη με την Λίβερπουλ:

«Έχουν γίνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια ανά καιρούς μεταξύ των δύο ομάδων και είναι γεγονός πως γνωρίζει πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Και οι δύο ομάδες ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες μεσοβδόμαδα οπότε νομίζω πως θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση προκειμένου να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι» κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: