Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Και το όνομα της εταιρείας: Morgan Stanley!!

Ο χρηματοπιστωτικός όμιλος, “Morgan Stanley”, είναι η εταιρεία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ Αρης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πριν λίγο από το βήμα της γ.σ της «ΚΜΑ» ο Γιάννης Κόντης.
Και το όνομα της εταιρείας: Morgan Stanley!
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αντιπρόεδρος της εταιρείας, Φερνάντο Πλάγια, ο οποίος βρέθηκε φέτος στο «Κλ. Βικελίδης» και παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κόντης:
«Δεν είχα κανένα λόγο γιατί δεν έχω ευθύνη να προσπαθούμε να βρούμε λύση με τον πρόεδρο. Οικονομική για να μπει η ΠΑΕ σε σωστό δρόμο. Το αύριο της ομάδας να μου το πείτε υπεύθυνα για να το χειροκροτήσω και εγώ. Είπαμε ότι θα φέρουμε κάποια χρήματα, 2 - 2,5 εκ ευρώ μέχρι το καλοκαίρι απόρροια προσέγγισης που κάναμε από τον Οκτώβριο.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι ο αντιπρόεδρος της εταιρίας “Morgan Stanley”, που είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Φερνάντο Πλάγια λέγεται και είναι αντιπρόεδρος. Είδαν τον ΑΡΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο και είπαν ότι μπορούν να διοχετεύσουν λεφτά για δικούς τους λόγους. Αν κάποιος έχει άλλη πρόταση να τη χειροκροτήσω. Θέλω να μου πει κάποιος ότι αύριο θα πληρώσει τους παίκτες του ΑΡΗ που έχουν να κάνουν προσφυγή. Σήμερα μιλάνε τα χρήματα και οι ανάγκες"
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: